It got warmer recently and there appeared some sunshine at last. Days are a little longer and one can smell fresh and moist soil in the air. I love it. It got me into Easter mood and I made three Easter cakes. They are for a magazine and made from photos. I must admit that such colourful and reachly decorated sweets aren't my cup of tea. Well, I do admire them in shop windows and in miniature but personally I prefer rustic and home-made look for both: real size and miniature. Anyway, this is what the three spring cakes look like:
Ociepliło się ostatnio i wreszcie zaświeciło słońce. Dni są coraz dłuższe i pachnie świeżą i wilgotną ziemią. Bardzo to lubię. Aż wpadłam w lekko wielkanocny nastrój i zrobiłam trzy świąteczne ciasta. Są dla czasopisma. Zrobione na podstawie zdjęć. Muszę przyznać, że takie kolorowe i bogato zdobione słodycze, to nie zupełnie moja bajka. Owszem, podziwiam je na wystawach cukierni i w miniaturze, ale osobiście wolę domowe, lekko rustykalne ciasta zarówno w rozmiarze L jak i XXS. Tak, czy inaczej, oto owe trzy wiosenne ciasta:
These are gorgeous. I love the way that you made the ribbon- it looks so real. And the eggs around the bottom of the cake is such an original idea.
OdpowiedzUsuńJennifer
unos pasteles preciosos
OdpowiedzUsuńbesitos
Mari
They are beautiful and very Easter. In the 1-1 world would they probably be very sweet, but in 1-12 should they just be as "sweet"
OdpowiedzUsuńHugs
Wyrna
Enchanting cakes! hugs
OdpowiedzUsuńEnchanting cakes! hugs
OdpowiedzUsuńWonderful!
OdpowiedzUsuńBye Faby
Your Easter cakes are fantastic. Now I need a slice of cake :) Yummy.
OdpowiedzUsuńHugs Maria
Très jolis gateaux!
OdpowiedzUsuńMini hugs, Luce.