sobota, 9 marca 2013

Cheese / Ser

Hello :) Thank you for all the comments you leave under my posts :))) I love to hear you like my minis :) Big thanks.
To complete the order I've made some cheese. Don't ask me what kind of cheese this is. I have no idea. The customer sent me a photo of a piece that she liked and I did my best to recreate it in miniature. If yoy happen to recognize the kind, please tell me its name :) It was such fun that I'm starting to think of making a selection of different cheeses on a board soon. As soon as I have time. At the time being I have some orders waiting to be done, mainly bread, meat and veggies :) Here are some photos of the cheese:

Witam :) Dziękuję serdecznie za komentarze, które zostawiacie pod moimi postami. Nawet nie wiecie, jaka to przyjemność czytać, że podobają Wam się moje miniaturki :))) Dzięki.
Powoli kończę zamówienie chlebowo-serowe. Zrobiłam kilka dużych serów, ale nie pytajcie mnie, jakie to sery. Nie mam pojęcia. Klientka przysłała mi zdjęcie, a ja spróbowałam odtworzyć je w miniaturze. Jeśli ktoś jest w stanie odgadnąć, co to za ser, będę wdzięczna za "pouczenie" mnie :) Tak mi się przyjemnie robiło te serki, że nabrałam ochoty na całą deskę serów. Ale na razie muszę się uporać z kilkoma projektami mięsno-chlebowymi i warzywnymi ;) Oto zdjęcia tych tajemniczych serów:







13 komentarzy:

  1. Both cheese and breads look so convincingly realistic. You did a stunning job!
    Hugs, Drora

    OdpowiedzUsuń
  2. Your bread and cheese looks great, so realistic!

    OdpowiedzUsuń
  3. Sera nie znam, wygląda mi na te, które leżą w oddzielnych gablotach i są sprzedawane na kawałki, a nie na plastry... W każdym razie Twoje wyglądają bardzo pysznie, a chlebek jeszcze bardziej ;))

    OdpowiedzUsuń
  4. These are great. They look good enough to eat. They are perfect!

    Jennifer

    OdpowiedzUsuń
  5. Son perfectos, tus quesos, y acompañados de ese pan, se antoja,
    Un abrazo

    OdpowiedzUsuń
  6. You are truly an artist to make bread and cheese.
    Hugs
    Wyrna

    OdpowiedzUsuń
  7. Kolejna fantastyczna rzecz zrobiona przez Twoje zdolne ręce.
    Ciągle i nieustannie podziwiam !

    OdpowiedzUsuń
  8. wow Gosia, they are really perfect. The cheese looks very much like a caciotta or fresh pecorino from Italy...

    OdpowiedzUsuń
  9. wow Gosia, they are really perfect. The cheese looks very much like a caciotta or fresh pecorino from Italy...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Thanks Marcella :)))Pecorino sounds familiar to me. I mean the name :)Is it a sheep milk cheese? I've never heard the other name before though.I think I'll keep telling people I've made some fresh pecorino ;)Thank you for the help.
      By the way, are you a CDHM member, Maecella? I might be wrong but I think I got an excellent lasagne recipe from you a few years ago. Hugs.

      Usuń
    2. I'm sorry for the spelling mistake, Marcella :)))

      Usuń
  10. Oh, those look fantastic Gosia, great cheeses!!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...