To complete the order I've made some cheese. Don't ask me what kind of cheese this is. I have no idea. The customer sent me a photo of a piece that she liked and I did my best to recreate it in miniature. If yoy happen to recognize the kind, please tell me its name :) It was such fun that I'm starting to think of making a selection of different cheeses on a board soon. As soon as I have time. At the time being I have some orders waiting to be done, mainly bread, meat and veggies :) Here are some photos of the cheese:
Witam :) Dziękuję serdecznie za komentarze, które zostawiacie pod moimi postami. Nawet nie wiecie, jaka to przyjemność czytać, że podobają Wam się moje miniaturki :))) Dzięki.
Powoli kończę zamówienie chlebowo-serowe. Zrobiłam kilka dużych serów, ale nie pytajcie mnie, jakie to sery. Nie mam pojęcia. Klientka przysłała mi zdjęcie, a ja spróbowałam odtworzyć je w miniaturze. Jeśli ktoś jest w stanie odgadnąć, co to za ser, będę wdzięczna za "pouczenie" mnie :) Tak mi się przyjemnie robiło te serki, że nabrałam ochoty na całą deskę serów. Ale na razie muszę się uporać z kilkoma projektami mięsno-chlebowymi i warzywnymi ;) Oto zdjęcia tych tajemniczych serów:
Both cheese and breads look so convincingly realistic. You did a stunning job!
OdpowiedzUsuńHugs, Drora
Your bread and cheese looks great, so realistic!
OdpowiedzUsuńAppetizing!
OdpowiedzUsuńBye Faby
Sera nie znam, wygląda mi na te, które leżą w oddzielnych gablotach i są sprzedawane na kawałki, a nie na plastry... W każdym razie Twoje wyglądają bardzo pysznie, a chlebek jeszcze bardziej ;))
OdpowiedzUsuńThese are great. They look good enough to eat. They are perfect!
OdpowiedzUsuńJennifer
Son perfectos, tus quesos, y acompañados de ese pan, se antoja,
OdpowiedzUsuńUn abrazo
You are truly an artist to make bread and cheese.
OdpowiedzUsuńHugs
Wyrna
Kolejna fantastyczna rzecz zrobiona przez Twoje zdolne ręce.
OdpowiedzUsuńCiągle i nieustannie podziwiam !
wow Gosia, they are really perfect. The cheese looks very much like a caciotta or fresh pecorino from Italy...
OdpowiedzUsuńwow Gosia, they are really perfect. The cheese looks very much like a caciotta or fresh pecorino from Italy...
OdpowiedzUsuńThanks Marcella :)))Pecorino sounds familiar to me. I mean the name :)Is it a sheep milk cheese? I've never heard the other name before though.I think I'll keep telling people I've made some fresh pecorino ;)Thank you for the help.
UsuńBy the way, are you a CDHM member, Maecella? I might be wrong but I think I got an excellent lasagne recipe from you a few years ago. Hugs.
I'm sorry for the spelling mistake, Marcella :)))
UsuńOh, those look fantastic Gosia, great cheeses!!
OdpowiedzUsuń