I've been trying and trying to get the result I want in breads. So many different ratios of colours... I think that I've come to a following conclusion: what works good for the crust doesn't necesserily work for the inside, and the other way round. The inside is supposed to be more transparent than the crust, at least this is how I see it. Anyway, this is my experimental production. And it's going to be continued soon ;)
Niesamowite. Tak sobie lepię, rzeźbię i piszę, a tu okazuje się, że mam 200 obserwatorów. Bardzo, ale to bardzo mnie cieszy, że jesteście, i że dzielicie ze mną pasję. Dziękuję. Mam z tej okazji małą niespodziankę: moje drugie giveaway. Szczegóły zdradzę wkrótce :)))
Ostatnio drążę temat chleba. Ciągle próbuję uzyskać realistyczny odcień i stopień przejrzystości. Wypróbowałam wiele różnych kombinacji i doszłam do wniosku, że to co działa w przypadku skórki chleba, niekoniecznie daje zadowalające efekty w środku, i na odwrót. Miękisz chleba jest tak naprawdę mocno przejrzysty i raczej zgaszony, przynajmniej ja tak to widzę. W każdym razie oto moja eksperymentalna produkcja. I to pewnie jeszcze nie koniec ;)
And this is my favourite one. Next time I'm going to add some "wheat bran".
A z tego jestem chyba najbardziej zadowolona. Przydałaby się jeszcze wersja z otrębami :)
Aż trudno uwierzyć, że to nie jest prawdzie pieczywo! Genialne
OdpowiedzUsuńJak na moje oko, chlebek wyszedł rewelacyjnie i niczym nie różni się od prawdziwego:)
OdpowiedzUsuńIncredible, there's everything, the texture, the colour, I can even smell the fresh bread if I get close to the screen! You are soooooo skilled!
OdpowiedzUsuńI am French so I can see what's good bread looks like! and yours looks just perfect!
Have a great day,
Patrick in Thailand.
Your bread looks so real and so fresh.
OdpowiedzUsuńGreetings, Faby
They all look perfect to me. Now I want bread! :D
OdpowiedzUsuńYour hard work paid off, some very nice, realistic bread!
OdpowiedzUsuńHi Gosia,
OdpowiedzUsuńYour breads look so moist and hearty. Well done! I made breads yesterday too; a few of your loaves would look good added to my collection. Thanks for sharing. I always love seeing your miniatures.
Jennifer
You have the color and texture perfect, they could be used in an ad for the best bakery, great work.
OdpowiedzUsuńA Big Mini Hug
Your breads seem delicious as real one and I'd like to taste all of them but my preference is the same as you.
OdpowiedzUsuńGreat work Gosia !!
A nikt się jeszcze nie pomylił i nie zgryzł Twoich wypieków? :)
OdpowiedzUsuńMłodsza córka kiedyś spróbowała... pluła moim chlebkiem straszliwie. A na kromce zostawiła ślady swoich gigantycznych ząbków...
UsuńWow, I think it looks fantastic! Makes me hungry for a slice of that bread with some good cheese.Mmmmm!
OdpowiedzUsuńAll your bread is quite formidable. They look so real. Very beautiful work.
OdpowiedzUsuńHugs
Wyrna
Wow your bread looks so real ( its not is it ?) Fantastic work. I love the brown bread.
OdpowiedzUsuńHugs Maria
My view that these breads are already perfect! Of course, one's own work is always look more critically.
OdpowiedzUsuńhugs
Oooooh Gosia, your "attempt" is stunning work! The bread looks like real bread, unbelievable! The texture is simply fantastic!
OdpowiedzUsuńHugs, Ilona
Looks tastey and amazing to me!
OdpowiedzUsuńCes pains sont absolument incroyables de réalisme!!!
OdpowiedzUsuńyo lo veo mas que realista, es un trabajo impresionante , te felicito , es genial
OdpowiedzUsuńbesitos
Mari
Está com um realismo fantástico, parabéns!
OdpowiedzUsuńMarina
Czy to aby na pewno modelina? :> Czy to może jednak miniaturowe jadalne wypieki? Są jak prawdziwe! Gratuluję 200 obserwatorów, wcale się nie dziwię, że lubią tu zaglądać, bo ja też lubię:)
OdpowiedzUsuńGosiu, jesteś niesamowita,ja już nie wiem co pisać by wyrazić mój zachwyt!
OdpowiedzUsuńWspaniałe te wypieki, bardzo realistyczne. A konsystencja chlebka w środku niesamowita. Mistrzostwo świata Gosiu :-)
OdpowiedzUsuńYour breads are amazing!! really great work! Hannah
OdpowiedzUsuńComo todos tus trabajos absolutamente reales!!!!
OdpowiedzUsuńbesitos ascension
Hola Goisa decirte que esta muy bien logrado en color y testura. Se parece a un bollo de pan típico de Galicia esta autentico,felicitaciones un saludo.
OdpowiedzUsuńHello Gosia! I don't know that it can get any better in miniature bread than what you are producing! I can't imagine what it is that dissatisfies you!? If I could bake bread half as good as you, I'd be sooooooo happy!!!!! The texture and the variety and the shapes and the color are all PERFECT and I'm still in shock!
OdpowiedzUsuńelizabeth
Thank you, Elizabeth :) Well, I think we are always more critical about our own work, aren't we? Lots of hugs.
UsuńGosia