wtorek, 26 marca 2013

Another bread attempt / Kolejne zmagania z chlebem

I can't believe it! I have 200 followers. Thank you so much for joining. So good to know that you're there and you're interested in my work. Big hugs to all of you. I have a surprise for you: another giveaway. I'll soon reveal the details :)))

I've been trying and trying to get the result I want in breads. So many different ratios of colours... I think that I've come to a following conclusion: what works good for the crust doesn't necesserily work for the inside, and the other way round. The inside is supposed to be more transparent than the crust, at least this is how I see it. Anyway, this is my experimental production. And it's going to be continued soon ;)

Niesamowite. Tak sobie lepię, rzeźbię i piszę, a tu okazuje się, że mam 200 obserwatorów. Bardzo, ale to bardzo mnie cieszy, że jesteście, i że dzielicie ze mną pasję. Dziękuję. Mam z tej okazji małą niespodziankę: moje drugie giveaway. Szczegóły zdradzę wkrótce :)))

Ostatnio drążę temat chleba. Ciągle próbuję uzyskać realistyczny odcień i stopień przejrzystości. Wypróbowałam wiele różnych kombinacji i doszłam do wniosku, że to co działa w przypadku skórki chleba, niekoniecznie daje zadowalające efekty w środku, i na odwrót. Miękisz chleba jest tak naprawdę mocno przejrzysty i raczej zgaszony, przynajmniej ja tak to widzę. W każdym razie oto moja eksperymentalna produkcja. I to pewnie jeszcze nie koniec ;)

 





 And this is my favourite one. Next time I'm going to add some "wheat bran".
A z tego jestem chyba najbardziej zadowolona. Przydałaby się jeszcze wersja z otrębami :)


28 komentarzy:

  1. Aż trudno uwierzyć, że to nie jest prawdzie pieczywo! Genialne

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak na moje oko, chlebek wyszedł rewelacyjnie i niczym nie różni się od prawdziwego:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Incredible, there's everything, the texture, the colour, I can even smell the fresh bread if I get close to the screen! You are soooooo skilled!

    I am French so I can see what's good bread looks like! and yours looks just perfect!

    Have a great day,
    Patrick in Thailand.

    OdpowiedzUsuń
  4. Your bread looks so real and so fresh.
    Greetings, Faby

    OdpowiedzUsuń
  5. They all look perfect to me. Now I want bread! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Your hard work paid off, some very nice, realistic bread!

    OdpowiedzUsuń
  7. Hi Gosia,
    Your breads look so moist and hearty. Well done! I made breads yesterday too; a few of your loaves would look good added to my collection. Thanks for sharing. I always love seeing your miniatures.

    Jennifer

    OdpowiedzUsuń
  8. You have the color and texture perfect, they could be used in an ad for the best bakery, great work.
    A Big Mini Hug

    OdpowiedzUsuń
  9. Your breads seem delicious as real one and I'd like to taste all of them but my preference is the same as you.
    Great work Gosia !!

    OdpowiedzUsuń
  10. A nikt się jeszcze nie pomylił i nie zgryzł Twoich wypieków? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Młodsza córka kiedyś spróbowała... pluła moim chlebkiem straszliwie. A na kromce zostawiła ślady swoich gigantycznych ząbków...

      Usuń
  11. Wow, I think it looks fantastic! Makes me hungry for a slice of that bread with some good cheese.Mmmmm!

    OdpowiedzUsuń
  12. All your bread is quite formidable. They look so real. Very beautiful work.
    Hugs
    Wyrna

    OdpowiedzUsuń
  13. Wow your bread looks so real ( its not is it ?) Fantastic work. I love the brown bread.
    Hugs Maria

    OdpowiedzUsuń
  14. My view that these breads are already perfect! Of course, one's own work is always look more critically.
    hugs

    OdpowiedzUsuń
  15. Oooooh Gosia, your "attempt" is stunning work! The bread looks like real bread, unbelievable! The texture is simply fantastic!
    Hugs, Ilona

    OdpowiedzUsuń
  16. Looks tastey and amazing to me!

    OdpowiedzUsuń
  17. Ces pains sont absolument incroyables de réalisme!!!

    OdpowiedzUsuń
  18. yo lo veo mas que realista, es un trabajo impresionante , te felicito , es genial

    besitos

    Mari

    OdpowiedzUsuń
  19. Czy to aby na pewno modelina? :> Czy to może jednak miniaturowe jadalne wypieki? Są jak prawdziwe! Gratuluję 200 obserwatorów, wcale się nie dziwię, że lubią tu zaglądać, bo ja też lubię:)

    OdpowiedzUsuń
  20. Gosiu, jesteś niesamowita,ja już nie wiem co pisać by wyrazić mój zachwyt!

    OdpowiedzUsuń
  21. Wspaniałe te wypieki, bardzo realistyczne. A konsystencja chlebka w środku niesamowita. Mistrzostwo świata Gosiu :-)

    OdpowiedzUsuń
  22. Your breads are amazing!! really great work! Hannah

    OdpowiedzUsuń
  23. Como todos tus trabajos absolutamente reales!!!!
    besitos ascension

    OdpowiedzUsuń
  24. Hola Goisa decirte que esta muy bien logrado en color y testura. Se parece a un bollo de pan típico de Galicia esta autentico,felicitaciones un saludo.

    OdpowiedzUsuń
  25. Hello Gosia! I don't know that it can get any better in miniature bread than what you are producing! I can't imagine what it is that dissatisfies you!? If I could bake bread half as good as you, I'd be sooooooo happy!!!!! The texture and the variety and the shapes and the color are all PERFECT and I'm still in shock!


    elizabeth

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Thank you, Elizabeth :) Well, I think we are always more critical about our own work, aren't we? Lots of hugs.
      Gosia

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...