niedziela, 30 sierpnia 2015

Going thinner

My efforts to make the ham slices thinner. I think it's time to concentrate on better veining . I do want that marbelized effect.

Moje wysiłki, aby uzyskać naprawdę cienkie plasterki szynki. Teraz czas skupić się na lepszym użyłkowaniu. Taki bardziej marmurkowy efekt mi się marzy.







9 komentarzy:

  1. What an achievement Gosia! Your ham is paper thin and drapes over the plate just as it does at the deli! I have never seen anything so real looking as well as so appetizing! This is the perfect summer meal for a hot lazy day. All that is missing is a loaf of some your most INCREDIBLE breads, and a glass of red wine to go with it! :D

    elizabeth

    OdpowiedzUsuń
  2. Elizabeth, really??? I'm so happy to read your comments. You always notice all the details. Thank you so much :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Witaj Gosia,

    Zrobić doskonałe nawet lepiej. Widziałem wiele szynki, które nie mają wiele veining. Myślę, że wygląda niezwykle realistycznie. Jestem zdumiony, że masz połysk mięsa tylko w prawo. To wygląda realistycznie, piękne ... i pyszne!
    Duży uścisk,
    Giac

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję Giac :)
      Fimo potrafi zaskoczyć efektem końcowym. Czasem miło, a czasem nie. Tym razem połysk to przyjemna niespodzianka. Fajnie, że zauważasz takie szczegóły. Pozdrawiam, Gosia

      Usuń
  4. Nie no cieniej się już chyba nie da! :D Jak dla mnie już są idealne i wyglądają jak prawdziwe ale wiem, że jak dąży się do ideału to ciężko zadowolić się tym co nawet minimalnie od niego odbiega. Także życzę powodzenia w szukaniu plastrów idealnych :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję bardzo. Faktycznie, cieniej nie potrafię. Ale... jakby tak dodać jednak nieco więcej translucent... Hmmm... Ciekawe :)

      Usuń
  5. oliwki, sery i garść ziół -
    tak, to świetna przekąska!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...